Col·lectiu Osona Terra
Tataki de salmó amb salsa de soja, sèsam i alga nori
Joan Font (Restaurant l'Estanyol)
"Xupito" de guacamole amb salmó fumat i oli d'herbes
Joan (Restaurant el Foment)
Tartaleta farcida d'espàrrecs verds amb daus de formatge, pipes i mel
Miquel Busquet (Restaurant Cal Pagès)
Mossec cruixent de sobrassada amb formatge de bufala marinat
Enric (catèring Vernissage)
Dau-Puré de Quèbec mar i muntanya
Loreto Serrancoli (Restaurant Untok)
Patates Braves al natural
Nando Jubany( Restaurant Can Jubany)
Coca amb ceba vigatana, cansalada fumada i formatge.
Ignasi Camps (Restaurant Ca l’Ignasi)
Broixeta de bacallà lleugerament fumat, ceba tendra marinada i tomàquet confitat a l’alfàbrega.
Toni Gonzalez (Hostal Sant Jordi)
Cor de carxofa amb brandada de bacallà i papada de porc
Toni Cruells (Restaurant D:O)
Tapa cruixent de cunillera de porc amb parmentier
Silvino Gonzalez (Restaurant Ca la Manyana)
Crumble de parmesà amb verdures de La Tavella i dau de Foie
Jordi Paradera (Sant Tomàs)
Fals rissotto de ceps
Escola Hostaleria d’Osona
Amanida de faves
Joan Reniu (Restaurant Cal “U”)
Pastanagues escabetxades amb la seva salsa
Restaurant sanbucus
Vichysoises de llagosti
Toni Sala (Fonda Sala)
Canelons de l'àvia,reducció de ratafia amb coca del mossèn
Manel Molera (Restaurant Torres Petit)
Mousse de formatge fresc amb crumble i melmelada
Escola Hostaleria d’Osona
Bombons de xocolata
Ramón Morató Xocolater
Got de mousse de xocolata “Caligo”
Raúl (El Xocolater de Taradell)