Fonda Sala
Salpicó de marisc amb brots d'enciam i vinagreta de oli de tòfona
Cuina de Sant Tomàs
Esqueixat de bacallà a la llauna amb mongetes i olivada cruixent
Restaurant la Ferreria
Gaspatxo de remolatxa amb crema de formatge
Restaurant Estanyol
Mató amb anxoves, gerds ,olives negres i alfàbrega
Osona Terra
Formatges
Osona Terra
Embotits
Restaurant el Gravat
Bomba de catalana amb ou de guatlla, amanida i salsa picant
Restaurant Denominació d’Origen
Carpaccio de porc Ral a la sal amb llit de quinoa i salsa de soja
Restaurant Cal Pajés
Fals sushi de salmó formatge i caviar
Restaurant Sambucus
"Bloody Mary" de remolatxa i tòfona
Escola d'Hostaleria de Tona
Tomàquet verd mexicà amb teula de blat de moro
Catering Vernissage
Bombó de foie amb gelée de maduixa natural
Restaurant Can Jubany
Pa de vapor amb cansalada i cogombre encurtit
Restaurant l'Auró
Carbassó farcit de verduretes, bolets i brandada
Loreto Serrancolí Restaurant Untok
Tapeta de cansalada amb textures de ceba
Restaurant Arka
Melós de vedella a "baixa temperatura"
Restaurant Torres Petit
Pintxo de botifarra amb peres i la seva gelée
Restaurant La Rectoria d'Orís
"Coses d'un porc d'Osona de viatge a l'Índia"
Restaurant Ca l'Ignasi
"Sucamuia de Craquinyolis de casa amb cava
Restaurant Faves Comptades
"Les nostres trufes lletges"
El xocolater de Taradell
Poma ,vainilla ,cremós xoco blanca
Osona Terra
Coca del Mossèn
Chocolate Academy
Bombons
Restaurant Cal'U
Sopa de fruits vermells amb maduixots i gelat de iogurt
Escola d'Hostaleria de Tona
Brioxet amb praliné, xocolata i mandarina