1 Restaurant Untok- Loreto Serrancolí Terrina del perol amb vinagreta de tòfona
2 Restaurant Barecu Musclos amb gelea de mel, safrá i coriandre
3 Restaurant L'Estanyol Macaró de parmesá, crema de formatge i salmó fumat
4 Restaurant La Ferreria Gaspatxo de remolatxa amb formatge fresc i pernil cruixent
5 Restaurant Torres Petit Farcellet de dos salmons amb salsa d'espinacs.
6 Fonda Sala Sopa de tomáquet amb escopinya, llagostí i oli d'alfábrega
7 Escola d'Hostaleria Caneló amb cabra de mar i crema de llimona.
8 Restaurant Les Magnòlies Textures de col lombarda i pipes
9 Osona Terra Cremós de formatge amb galeta de botifarra negra
10 Seminari Vic. Xupa-xup de "mousse de foie", poma al forn i teula cruixent de pa de mantega i ceba.
11 Restaurant L'Auró Steak tártar
12 Cuina de Sant Tomás. Bacallá marinat, botifarra negra i sopeta de cireres.
13 Restaurant La Rectoria d'Orís Emulsió freda d'escalivada i gamba en escabetx suau.
14 Restaurant Faves Comptades Hòstia d'arròs farcida de verdures amb un toc picant i lleugera salsa de mango.
15 Restaurant Ca l'Ignasi Cremós de formatge, un xic de verd “eco” i tòfona d’estiu del Collsacabra
16 Fonda Xesc Cabrit de Vallfogona, alberginia, iogurt i serpoll
17 Restaurant El Gravat "Taco" al pastor
18 Restaurant Can Jubany Empanada de tonyina Pibil
19 Restaurant Cal Ferrer de Tall Coca de romaní amb cansalada ibérica, fonoll confitat i mató fresc.
20 Restaurant Cal Jutge Pa xinés amb costella de porc marinada, herbes i salsa de mango
21 Fonda d'Alpens Melós de porc al vi ranci.
22 Restaurant L'Arka Pastís de formatge blau de Centelles
23 Restaurant Ca l' "U" Sopa de mango amb mascarpone i melmelada amarga d'aranja
24 El xocolater de Taradell Bombons de gerds
25 Chocolate Academy Bombons banyats.